use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Soep met pannenkoekensliertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Soep met pannenkoekensliertjes
  • 4 eieren
  • 0.5 l melk
  • 300 g bloem
  • handje gehakte peterselie
  • 5 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 0.5 knolselder
  • 2 wortelen
  • 200 g erwten
  • 2 uien
  • 3 l kippenbouillon (2 blokjes)
  • blaadje laurier
  • 2 tomaten
  • bakje kervel
  1. Meng de eieren met de melk en klop los. Voeg er de bloem bij en kruid met peper en zout. Zeef het beslag, zodat er geen klonters meer inzitten, en voeg er ten slotte een handje gehakte peterselie aan toe.
  2. Bak de pannenkoeken in een beetje Solo Vloeibaar en laat ze vervolgens afkoelen in de koelkast.
  3. Schil en was de groenten en snij ze in kleine blokjes. Stoof ze in 3 eetlepels Solo en bevochtig ze vervolgens met de kippenbouillon. Doe er ook een blaadje laurier bij, voeg de erwten toe en laat de soep een ½ uur koken. Kruid af met peper en zout.
  4. Ontvel de tomaten, ontpit ze, snij ze in blokjes en voeg ze toe aan de soep. Snij de afgekoelde pannenkoeken in fijne sliertjes en voeg die ook toe aan de soep. Werk af met enkele pluksels kervel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.