Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Snijd de kipfilet in maar niet helemaal door, vouw hem open, bestrijk met de vloeibare margarine en bestrooi met peper en zout naar smaak. Grill de kip in een grillpan bruin en gaar.
Was en snijd de kool in dunne repen. Schil de wortel, snijd in plakjes en halveer deze. Pel en snipper de ui. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in dunne plakjes.
Doe de kool met de wortel, de ui, de bleekselderij, de tomatenblokjes met het vocht, de bouillontabletten, 600 ml water en peper en zout naar smaak in een ruime pan en breng alles aan de kook. Kook de soep ca. 20 minuten.
Pluk de kip met 2 vorken in stukjes en schep ze door de soep. Rooster intussen het brood lichtbruin. Bestrijk het brood met Becel pro-activ en verdeel de basilicum erover. Bestrooi met saltflakes naar smaak en snijd ze schuin middendoor. Geef het brood bij de soep.