use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Snelle broodpudding met kaneel

Snelle broodpudding met kaneel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    10 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g suiker
  • 7 dl water
  • 12 eierdooiers
  • 4 eetlepels Solo
  • 2 stokjes kaneel
  • 2 citroenen
  • 500 g brood
  • kaneelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de suiker in het water smelten op een zacht vuur.
  2. Breng op smaak met de kaneelstokken en de geraspte gele schil van de citroenen.
  3. Voeg er het brood in stukken bij en laat op een zacht vuur stoven.
  4. Haal van het vuur en roer er de losgeklopte eierdooiers door.
  5. Smeer een schotel in met de Solo en laat er de bereiding in afkoelen.
  6. Versier met kaneelpoeder bij het opdienen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.