use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Snel klaar: Bospaddestoelensoep met kervel, cantharellen, croutons en cognac
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Snel klaar: Bospaddestoelensoep met kervel, cantharellen, croutons en cognac

Snel klaar: Bospaddestoelensoep met kervel, cantharellen, croutons en cognac

Cognac in soep ? Natuurlijk, waarom niet ?

Geniet van dit hartverwarmend soepje.

Cognac in soep ? Natuurlijk, waarom niet ?

Geniet van dit hartverwarmend soepje.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 2x Knorr Kant-en-Klare Bospaddenstoelensoep
  • versgehakte kervel
  • enkele sneden brood
  • Bertolli olijfolie
  • cognac

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Snij de sneden brood in kleine kubusjes.
  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een pan.
  3. Bak croutons van de de stukjes brood.
  4. Warm de Knorr soep op zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Schep uit in de soepborden.
  6. Voeg de croutons toe.
  7. Werk af met wat kervel en een scheutje cognac.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.