use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
soep

Snel klaar: Bospaddestoelensoep met kervel, cantharellen, croutons en cognac

Cognac in soep ? Natuurlijk, waarom niet ?

Geniet van dit hartverwarmend soepje.

Cognac in soep ? Natuurlijk, waarom niet ?

Geniet van dit hartverwarmend soepje.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
soep
recipe image Snel klaar: Bospaddestoelensoep met kervel, cantharellen, croutons en cognac
  • Ingrediënten:
  • 2x Knorr Kant-en-Klare Bospaddenstoelensoep
  • versgehakte kervel
  • enkele sneden brood
  • Bertolli olijfolie
  • cognac
  1. Bereiding:Snij de sneden brood in kleine kubusjes.
  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een pan.
  3. Bak croutons van de de stukjes brood.
  4. Warm de Knorr soep op zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Schep uit in de soepborden.
  6. Voeg de croutons toe.
  7. Werk af met wat kervel en een scheutje cognac.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.