Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Slaatje van oost-indische kers en veldsla met Emmental Grand Cru

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
goedkoop
hoofdgerecht
Vegetarisch
salade
recipe image Slaatje van oost-indische kers en veldsla  met Emmental Grand Cru
  • 150 g Emmental Grand Cru
  • 150 g veldsla
  • 30 g onbehandelde Oost-Indische kers
  • Bertolli extra vergine
  • zout, peper
  1. Verwijder de worteltjes van de veldsla, spoel de sla schoon onder helder water en zwier ze voorzichtig droog.
  2. Maak de Oost-Indische kers schoon en verwijder de stengel.
  3. Snij de Emmental Grand Cru in dunne reepjes.
  4. Verdeel de veldsla op elk bord, schik er de fijne
  5. reepjes Emmental Grand Cru op en voeg daarna de Oost-Indische kers toe.
  6. Overgiet met een straaltje Toscaanse olijfolie. Kruid met zout en peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.