use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Schol met zoetzure groenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Schol met zoetzure groenten

Schol met zoetzure groenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 5 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 1 blikje tropisch fruit (225 g)
  • 2 el ketjap
  • 1 el zoete chilisaus
  • 1 tl honing
  • 1.5 el azijn
  • 1 tl sambal
  • 8 scholfilets

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de paprika's in reepjes en roerbak ze ongeveer 10 minuten in 2 kneepjes vloeibare margarine. Voeg de inhoud van het blikje tropisch fruit toe en breng dit op laag vuur aan de kook.
  2. Bak ondertussen de scholfilets in de rest van de vloeibare margarine in 3 à 4 minuten gaar.
  3. Roer door het paprikamengsel de ketjap, zoete chilisaus, honing, azijn en sambal en proef of de verhoudingen naar smaak zijn. Bind eventueel met wat aangemaakte maïzena.
Lekker met woknoedels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.