Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Bereiding van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
Voeg de bloem, het bakpoeder en het zout toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
Voeg de kokosschilfers toe en roer voorzichtig.
Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
Bereiding van de botercrème: smelt de zwarte chocolade au bain-marie.
Neem een mixer en klop de Solo en de poedersuiker op. Voeg op het einde de gesmolten chocolade toe. Meng goed.
Bedek de cupcakes met een laagje botercrème en plaats daar de minimarshmallows op. Gebruik de chocolade-amandelen als kopjes van de lammetjes en teken er met de tandenstoker en de gesmolten witte chocolade oogjes op.