voorgerecht
Scampipannetje onder een hoedje van bladerdeeg
Je hebt niet altijd veel tijd nodig om lekkere dingen te kunnen klaarmaken.
Dankzij producten zoals bijvoorbeeld Iglo Idee-Menu bespaar je tijd en kan je ook eens wat anders doen dan achter de potten staan.
Je hebt niet altijd veel tijd nodig om lekkere dingen te kunnen klaarmaken.
Dankzij producten zoals bijvoorbeeld Iglo Idee-Menu bespaar je tijd en kan je ook eens wat anders doen dan achter de potten staan.
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Moeilijkheidgemiddelde moeilijkheid
Porties

- 1 Scampipannetje Iglo Idee-Menu
- 1 doosje ananas in schijven(4)
- 1 tomaat
- 1 pakje gebruiksklare bladerdeeg
- 1 ei
- Bereiding:Bereid het scampipannetje zoals beschreven op de verpakking en vervang een gedeelte van de melk door het sap van de ananas.
- Neem ondertussen 4 kleine vuurvaste potjes. Draai een van deze potjes om en gebruik het om 4 deksels uit de bladerdeeg te snijden.
- Vul de potjes met het bereide scampipannetje.
- Snijd de tomaat in 4 schijven en bedek daar het scampipannetje mee.Leg vervolgens nog een schijf ananas op de tomaat.
- Bestrijk de randen van de potjes met het eigeel en bedek het geheel met het deksel van bladerdeeg.
- Bestrijk dan nog eens de deksels met eigeel en laat de potjes 15 minuten bakken in een op 200°c voorverwarmde oven.
