lekker eten
Sandwich komijnekaas met tomaat en alfalfa
Dat is lekker zo’n sandwich komijnekaas! Maak deze sandwich met kaas en tomaat en van die lekkere Becel met avocado- & limoenolie eens en verdeel er een flinke pluk alfalfa over. Heerlijk voor in de lunchbox of om mee te nemen voor bij een picknick.
Sandwich komijnekaas maken? Deze sandwich met kaas en tomaat krijg nog meer smaak door de Becel met avocado- & limoenolie.
Geef score
Voorbereiding
Porties

- 6 kerstomaatjes
- 2 plakjes komijnekaas 30+
- 2 sneetjes volkorenbrood
- 30 g Becel met Aavocado- & limoenolie
- 1 handje slablaadjes
- 2 el alfalfa
- Maak de tomaatjes schoon en snijd ze in vieren. Snijd de korstjes van de kaas en snijd de plakken repen.
- Bestrijk de boterhammen met de Becel met avocado- & limoenolie. Beleg 1 boterham met de sla, de alfalfa, de tomaatjes en de kaas. Leg de andere boterham met de besmeerde kant naar beneden erop.
- Snijd de sandwich schuin middendoor en leg op 2 bordjes. Smakelijk!
