use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas
  • zout
  • 100 g rucola of veldsla
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 knollen venkel
  • citroen
  • 8 eetlepels Bertolli Extra Vergine
  • 200 g zachte geitenkaas
  • 3 eetlepels vloeibare honing
  • 1 handje zwarte olijven
  • paar walnoten
  • peper
  1. Was de venkel grondig.
  2. Verwijder stronk en bovenkant en snij in dunne plakjes.
  3. Pers de citroen uit en meng 4 eetlepels sap met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was de rucola en schik aan de bovenkant van een groot bord.
  5. Leg in het midden de plakken venkel.
  6. Bestrooi met de vinaigrette. Verwarm de grill voor.
  7. Snij de kaas in plakken en leg op een bakblik dat met de Solo Vloeibaar is ingewreven.
  8. Schenk de honing er bovenop.
  9. Grill tot de bovenkant mooi bruin is.
  10. Leg de kaasplakken op de venkelsalade en garneer met wat zwarte olijven en walnoten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.