use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Russische cake
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Russische cake

Russische cake

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 90 g suiker
  • 100 g Solo Vloeibaar
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 3 dl melk
  • 1 snuifje zout
  • 6 eieren
  • 1 citroen
  • 25 g gemalen amandelen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Splits de eieren en meng de dooiers met de suiker, de melk, de amandelen, de bloem en de Solo tot een glad deeg.
  2. Rasp er de gele schil van de citroen bij.
  3. Klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout.
  4. Spatel ze er voorzichtig onder.
  5. Giet het deeg in een hoge bakvorm en schuif ongeveer 1 uur in een op 180° C voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.