use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Roscoff Salade

Roscoff Salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 wortel
  • 1 bloemkool
  • 2.5 soeplepels mayonaise
  • 2.5 eetlepels mosterd
  • 16 grote gepelde garnalen
  • 10 kerstomaten
  • fijngesnipperde bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de bloemkool in roosjes en de wortel in ronde plakjes en laat de groenten 5 minuten blancheren in gezouten water.
  2. Fris de groenten nadien op in koud water.
  3. Schik de groenten, garnalen, tomaten en bieslook in een schaal, versier met een mengeling van mayonaise en mosterd.
Serveer fris, met stokbrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.