use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Roodbaarsfilet met aardappelkorstje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Roodbaarsfilet met aardappelkorstje
  • 8 kleine aardappeltjes
  • 2 tl maizena
  • 4 roodbaarsfilets
  • 6 el Solo Vloeibaar
Voorbereiding
  1. Schrob de ongeschilde aardappels goed schoon en snijd ze in zo dun mogelijke sneetjes. Meng ze in een kom met de maïzena.
  2. Leg de aardappelsneetjes dakpansgewijs (als een schubbenlaag) op de visfilets, bestrijk ze met 3 eetlepels vloeibare margarine en zet de vis in de koelkast totdat de margarine koud is. De aardappelsneetjes zo op de visfilets 'geplakt' .
  3. Verwarm de oven voor op 180 C. Verhit de 2 eetlepels vloeibare margarine, bestrooi de visfilets met zout en bak ze op de aardappelkant mooi bruin.
  4. Neem de filets voorzichtig uit de pan en leg ze met de aardappelkant naar boven in een met 1 eetlepel margarine ingevette ovenschaal. Laat de vis in ca. 10 minuten in de oven gaar worden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.