hoofdgerecht
Romige vis met tomaat uit de oven
Kabeljauw is haast heel het jaar door verkrijgbaar.
Het is een van de vissen die voor de meest uiteenlopende dingen kan worden gebruikt.
Zoals in dit heerlijk ovengerecht...
Kabeljauw is haast heel het jaar door verkrijgbaar.
Het is een van de vissen die voor de meest uiteenlopende dingen kan worden gebruikt.
Zoals in dit heerlijk ovengerecht...
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 potje Boursin Cuisine Light Knoflook & Fijne kruiden
- 3 tomaten
- 500 g kabeljauwfilet
- 1 eetlepel citroensap
- zout, versgemalen peper
- 2 eetlepels bieslook
- 75 g geraspte kaas
- Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in stukjes.
- Wrijf de visfilet in met citroensap, zout en peper en leg de filet in een lage ovenschaal.
- Strijk de Boursin Cuisine erover en verdeel de tomaat en bieslook erover.
- Strooi de kaas erover.
- Bak de visfilet in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
- Tip van de chef:
- Lekker met aardappelpuree en veldsla met wortel.
