use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Romige koffiesoesjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Romige koffiesoesjes

Romige koffiesoesjes

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g Carte d’Or Stracciatella-ijs
  • 8 ongevulde soesjes
  • 125 g poedersuiker
  • 2 tl hete espresso

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de soesjes doormidden.
  2. Mix de poedersuiker en de espresso in een kleine schaal.
  3. Dip de bovenkant van de soesjes in het espressomengsel en laat dit 10 minuten intrekken.
  4. Schep een bol Carte d’Or Stracciatella-ijs in de bodems van de soesjes.
  5. Plaats de gedipte bovenkanten erop en zet de soesjes op een schaal.
  6. Serveer onmiddellijk.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.