use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Romige bietensoep met kaas

Romige bietensoep met kaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur 10 min
  • Kooktijd
    2 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 2 gekookte bieten
  • 5 cl koude groentebouillon
  • 1 koffielepel balsamico-azijn
  • 1 soeplepel verse kaas met kruiden
  • 1 soeplepel light room
  • peper zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de bieten in blokjes.
  2. Doe de blokjes in de kom van een mixer, schakel de mixer in en voeg beetje bij beetje de bouillon toe.
  3. Als de soep goed glad is, voegt u de kaas toe en laat u de mixer met tussenpozen draaien.
  4. Voeg ten slotte een soeplepel light room toe en meng alles nog eens kort.
  5. Giet de soep in een glazen kom.
  6. Voeg de balsamico-azijn toe en meng goed. Laat minstens een uur in de koelkast afkoelen.
  7. Bij het opdienen haalt u de gekoelde soep uit de koelkast en brengt u ze op smaak.
  8. Dien heel koud op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.