use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Roergebakken citroenspinazie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Roergebakken citroenspinazie

Roergebakken citroenspinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg spinazie
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 mespunt chilipoeder
  • 1 tl geraspte citroenschil
  • 1 el citroenrasp

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit de vloeibare margarine in een grote wok en roerbak hierin de spinazie gedurende 4 minuten.
  2. Pers er de knoflook boven uit, roerbak nog een minuut en voeg dan het chilipoeder, de geraspte citroenschil en het citroensap toe. Nog even goed omscheppen en serveren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.