use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Risotto met rode wijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image Risotto met rode wijn
  • 150 g in dikke sneden
  • Bertolli Vloeibaar
  • 400 g risottorijst
  • 2.5 dl rode wijn
  • 1 l Knorr Bouillonketeltje Vlees
  • 50 g versgeraspte Parmezaanse kaas
  • versgemalen peper
  1. Pel en snipper de ui. Snijd de salami in blokjes. Verhit 3 kneepjes margarine in een pan met dikke bodem en bak hierin de salami aan. Bak dan de ui 2 minuten op laag vuur mee. Schep de rijst erdoor en fruit tot de korrels glazig zijn.
  2. Schenk de wijn bij de rijst en roer tot het vocht is opgenomen. Voeg vervolgens een soeplepel bouillon toe en blijf roeren tot ook dit vocht is opgenomen door de rijstkorrels. Herhaal dit tot de bouillon op is.
  3. Proef de rijst. Als hij nog niet gaar is, kun je steeds weer kleine beetjes heet water toevoegen tot de rijstkorrels wel gaar zijn. Meng de Parmezaanse kaas en 40 gram margarine aan de risotto en breng het gerecht op smaak met peper. Lekker met een groene salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.