use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Risotto met kreeft en  lamsoor
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Risotto met kreeft en lamsoor

Risotto met kreeft en lamsoor

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 kreeften
  • 8 blokjes Knorr finesse groentenbouillon
  • Solo
  • 200 g risoto rijst
  • 2 dl witte wijn
  • takjes tijm
  • 150 g lamsoortjes of zeekraal
  • 2 sjalotten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Doe de bouillonblokjes in 4 l water oplossen en breng aan de kook .
Bereiding
  1. Kook de kreeften 5 minuten in de kokende bouillon.
  2. Snij de kreeft in gelijke stukken en hou ze warm.
  3. Stoof de sjalot in een beetje Solo en voeg de rijst toe . Bevochtig eerst met de wijn en dan met kookvocht van de kreeften en roer voortdurend om tot de rijst gaar is.
  4. Stoof ondertussen de lamsoortjes gaar in Solo.
  5. Roer de lamsoortjes door de rijst en schik er de stukken kreeft op.
  6. Werk af met de de gesmolten Solo die je met tijm op smaak hebt gebracht.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.