hoofdgerecht
Ravioli gevuld met vlees
Geef score
Kooktijd30 min
Voorbereiding
Porties

- 200 g bloem
- 1 theelepel Solo Vloeibaar
- zout
- 2 eieren
- 300 g kalfsgehakt
- 0.5 dl melk
- 300 g varkensgehakt
- 1 gepelde en gesnipperde ui
- 2 teentjes look
- peper
- Kneed de bloem met de eieren, de Solo Vloeibaar en een snuifje zout tot een glad deed.
- Het moet makkelijk loskomen van het werkblad.
- Voeg eventueel een beetje water toe als het droog is. Laat 30 minuten rusten.
- Meng ondertussen de ingrediënten van de vulling goed door elkaar.
- Rol het deeg zeer dun uit met een pastamachine of op een licht met bloem bestoven werkvlak.
- Verdeel het in vierkantjes en leg op de helft ervan een beetje vulling.
- Bedek met een vierkantje deeg en druk de randen goed aan.
- Gaar de pasta in kokend water.
