use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ravioli gevuld met vlees
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ravioli gevuld met vlees

Ravioli gevuld met vlees

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g bloem
  • 1 theelepel Solo Vloeibaar
  • zout
  • 2 eieren
  • 300 g kalfsgehakt
  • 0.5 dl melk
  • 300 g varkensgehakt
  • 1 gepelde en gesnipperde ui
  • 2 teentjes look
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kneed de bloem met de eieren, de Solo Vloeibaar en een snuifje zout tot een glad deed.
  2. Het moet makkelijk loskomen van het werkblad.
  3. Voeg eventueel een beetje water toe als het droog is. Laat 30 minuten rusten.
  4. Meng ondertussen de ingrediënten van de vulling goed door elkaar.
  5. Rol het deeg zeer dun uit met een pastamachine of op een licht met bloem bestoven werkvlak.
  6. Verdeel het in vierkantjes en leg op de helft ervan een beetje vulling.
  7. Bedek met een vierkantje deeg en druk de randen goed aan.
  8. Gaar de pasta in kokend water.
Dien op met geraspte Parmezaanse kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.