use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Pure chocolade glaasje

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Pure chocolade glaasje
  • 100 g Carte d'Or Pure Chocoladeroomijs
  • 100 ml frambozensaus
  • 12 frambozen
  1. Bekleed 4 kleine espressokopjes met vershoudfolie en vul ze met Carte d'Or Pure Chocoladeroomijs. Plaats ze vervolgens 20 minuten in de diepvries.
  2. Keer de espressokopjes om op een bord. Verwijder de kopjes en de folie.
  3. Schenk wat frambozensaus rondom het ijs.
  4. Decoreer elk dessert met 3 frambozen en serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.