Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Meng de Solo in een grote kom met de suiker. Zeef het meel, strooi een snufje zout en het bakpoeder erboven. Voeg de eieren en de melk toe en klop met een pollepel of mixer 4-5 minuten (pollepel duurt het langst) tot het mengsel smeuïg is.
Schep 3/4 van de chocolade(druppels) en 3/4 van de frambozen door het beslag.
Verdeel het beslag (met 2 lepels) gelijkmatig over de papieren muffinvormpjes in het bakblik (vul tot maximaal 3/4; als je beslag over hebt kun je een paar extra muffins bakken).
Leg de rest van de chocolade en de frambozen op het beslag in de vormpjes en druk ze half in het beslag.
Bak de muffins in de voorverwarmde oven in 30-35 minuten goudbruin en gaar. Serveer warm of koud.
Je kunt als vormpje voor de muffins kleine aardewerken espressokopjes gebruiken en die als dessert op een bord serveren met een bolletje (koffie)ijs ernaast.