Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Pompoensoufflé

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
voorgerecht
hoofdgerecht
overig europees
recipe image Pompoensoufflé
  • 50 g Solo
  • Solo voor de vormpjes
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 dl melk
  • zout
  • peper
  • muskaatnoot
  • 3 eieren
  • 2 uien
  • 300 g pompoen vlees
  • 80 g geraspte Parmezaanse kaas
  1. Laat de ui in de Solo stoven en voeg er het pompoenvlees bij.
  2. Dek af en laat op een zacht vuur garen.
  3. Mix glad en voeg de melk en de bloem toe.
  4. Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
  5. Laat indikken tot een gladde saus.
  6. Splits de eieren en klop de eiwitten stevig op.
  7. Roer de dooiers bij de pompoenbereiding en breng deze verder op smaak met de kaas.
  8. Spatel er de eiwitten voorzichtig onder.
  9. Smeer 4 vormpjes in met Solo en verdeel er de bereiding over.
  10. Schuif ze gedurende 25 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.