use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pompoenmousse
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pompoenmousse

Pompoenmousse

Zeezout is het een zout dat rijk is aan smaak en het bevat veel mineralen en sporenelementen die een gunstig effect hebben op ons
lichaam.

Zeezout is het een zout dat rijk is aan smaak en het bevat veel mineralen en sporenelementen die een gunstig effect hebben op ons
lichaam.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1/4 pompoen
  • water
  • 1 Knorr groentebouillonblokje met olijfolie en zeezout
  • 1 eetlepel mascarpone
  • 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • peper en zeezout
  • 2 pasteibakjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Schil een kwart van een pompoen, verwijder de pitten en snij in blokjes.
  2. Zet op met zoveel water dat ze onder staan en voeg het Knorr bouillonblokje toe.
  3. Breng aan de kook en gaar de pompoen in ongeveer 15 min.
  4. Giet af (vang de bouillon op) en pureer in de keukenmachine.
  5. Voeg 1 eetlepel mascarpone en 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
  6. toe en draai tot een gladde mousse.
  7. Voeg eventueel extra bouillon toe.
  8. Breng op smaak met peper en zeezout.
  9. Vul er de ovenwarm gemaakte pasteibakjes mee op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.