use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pittige sperziebonensalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pittige sperziebonensalade

Pittige sperziebonensalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 900 g sperziebonen
  • 3 eetlepels Calvé mayonaise
  • 2 theelepels harissa of sambal oelek

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Haal de boontjes af en kook ze in ca. 15 minuten in water met zout naar smaak.
  2. Klop de mayonaise met de sambal door elkaar.
  3. Giet de boontjes af maar vang 1-2 eetlepels van het kookwater op. Roer het water door de mayonaise. Laat de boontjes schrikken onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken
  4. Schep de uitgelekte boontjes over op een schaal en schenk de dressing erover.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.