use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pittige salade met gerookte kipfilet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Porties4 porties
recipe image Pittige salade met gerookte kipfilet
  • 1 dl yoghurt
  • 2 el limoensap
  • 0.5 el currypasta
  • 125 g gerookte kipfilet
  • 2 tl sesamzaad
  • 100 g radijsjes
  • 4 sneetjes waldkornbrood
  • Becel pro-activ
  • 0.5 bakje tuinkers
  • 150 g gemengde bladsla
  • 150 g waterkers
  1. Klop een dressing van de yoghurt, het limoensap en de currypasta naar smaak. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Snijd de kipfilet in dunne plakken. Rooster het sesamzaad in een droge pan lichtbruin en laat het op keukenpapier afkoelen. Was en snijd de radijs in plakjes.
  2. Bestrijk de boterhammen met Becel pro-activ en verdeel er de tuinkers en de radijsjes over. Snijd ze schuin middendoor.
  3. Meng de bladsla en de waterkers met de dressing en verdeel de sla over 4 borden. Leg de kipfilet erop en bestrooi met het sesamzaad. Serveer met de belegde sneetjes brood.
De scherpte van Thaise currypasta verschilt per merk. Voeg daarom currypasta naar smaak toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.