use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pistolet met peterseliespread, zalm en ei

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Pistolet met peterseliespread, zalm en ei
  • 4 eieren
  • 3 el fijngesneden platte peterselie
  • 0.5 el limoensap
  • 2 el Becel pro-activ
  • 4 bruine pistolets
  • 4 plakken gerookte zalm
  • 2 el crème fraîche light
  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze (met een eiersnijder) in plakjes.
  2. Roer 1½ eetlepel peterselie met het limoensap en peper naar smaak door de Becel pro-activ. Snijd de pistolets open en bestrijk ze met de fijngesneden platte peterselie. Verdeel de zalm en de eieren erover. Garneer met de crème fraîche en de rest van de peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.