use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pikante kippenvleugeltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pikante kippenvleugeltjes

Pikante kippenvleugeltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g kippenvleugeltjes
  • zout
  • pimentpoeder
  • bloem
  • Solo Frituurvet
  • peterselie
  • augurkjes
  • paprika
  • 3 teentjes look
  • 1 citroensap

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng een beetje zout met het pimentpoeder en het paprikapoeder, pers er de look bij en voeg het citroensap toe.
  2. Wrijf de kippenvleugel goed in met deze bereiding en laat minstens 15 minuten marineren.
  3. Haal ze dan door de bloem en bak ze in de Solo Frituurvet goudgeel.
  4. Hak de peterselie en de augurkjes fijn en strooi ze erover.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.