use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Peultjes met saté
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Peultjes met saté

Peultjes met saté

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g rijst
  • 400 à 500 g peultjes
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 2 el gembersiroop
  • 4 porties saté (zonder stokjes)
  • 4 dessertlepels pinda's

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de peultjes schoon en snijd ze schuin doormidden.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de peultjes beetgaar. Schenk de gembersiroop erbij. Verwarm ondertussen de saté in de magnetron.
  3. Schep de rijst in kommen, verdeel hierover de peultjes en schep de saté er als laatste bovenop. Bestrooi elke kom met een dessertlepel pinda's.
Lekker met kroepoek.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.