Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Pescatrice-filets met basilicum en pijnboompitten

We nemen je mee naar de mediteranne keuken.

Pescatrice is een een zeer exquisiete soort vis.

Ideaal voor een speciaal dineetje, dus !

We nemen je mee naar de mediteranne keuken.

Pescatrice is een een zeer exquisiete soort vis.

Ideaal voor een speciaal dineetje, dus !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
hoofdgerecht
recipe image Pescatrice-filets met basilicum en pijnboompitten
  • Ingrediënten:
  • 400 g stukjes pescatrice
  • 2 kleine courgettes
  • een paar blaadjes basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 dl witte wijn
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 eetlepel Bertolli Robusto extra vergine olijfolie
  • peper en zout
  1. Bereiding:De courgettes wassen en met een dunschiller in dunne plakjes snijden.
  2. Een saus maken van de fijngehakte basilicum, 1 teentje knoflook en 1 koffielepel olie.
  3. De resterende olie met 1 teentje knoflook verhitten in een pan.
  4. De schijfjes courgettes fruiten, drogen en opzij leggen.
  5. De stukjes pescatrice fruiten in het vocht van de courgettepan.
  6. Wijn, zout en peper toevoegen en een paar minuten laten sudderen terwijl je de vis regelmatig keert.
  7. De courgettes, de pijnboompitten en de basilicumsaus toevoegen en opdienen.Tip van de chef:
  8. Opdienen met in kleine stukjes gesneden gekookte aardappelen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.