use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Peren gevuld met marsepein in papillot met Amaretto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Peren gevuld met marsepein in papillot met Amaretto

Peren gevuld met marsepein in papillot met Amaretto

door Jeroen de Pauw

door Jeroen de Pauw

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 zachte peer per persoon (Doyenné of Durondeau)
  • 10 cl Amaretto
  • 200 g marsepein in blok
  • Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de top van elke peer en haal het klokhuis eruit met een appelboor.
  2. Vul elke peer met schijfjes marsepein en zet er daarna het hoedje weer op. Neem 4 stroken aluminiumfolie en leg in elke strook een klontje Solo. Leg hierop de peer en vouw de aluminiumfolie half dicht. Giet in elke papillot wat Amaretto en ze sluit goed.
  3. Bak de peren in papillot op de zachte gloed van de barbecue tot ze gaar zijn.
Leg elke papillot op een bord en maak ze voorzichtig open (opgelet: de stoom is erg heet!). Vouw het aluminiumfolie tot een kommetje en schik er een bolletje vanille-ijs bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.