use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Peer- en gembercakejes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Peer- en gembercakejes

Peer- en gembercakejes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    10 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 200 g suiker
  • 200 g Solo Vloeibaar
  • 2 peren
  • 1 koffielepel(s) gemberpoeder
  • 3 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil en ontpit de peren en snij ze in stukjes.
  2. Roer een glad deeg van de bloem, de Solo Vloeibaar, de suiker en de eierdooiers.
  3. Klop de eiwitten zeer stevig op en roer ze door het deeg.
  4. Voeg er de stukjes peren aan toe en verdeel over de bakpapiertjes.
  5. Laat ze in een op 180° c voorverwarmde oven 20 minuten goudgeel bakken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.