barbecue
Pastasalade met geroosterde groenten
Geef score
Kooktijd40 min
Porties

- 2 courgettes (ca. 400 g)
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 rode ui
- 2 eetlepels Solo vloeibaar
- 100 g fusilli pasta
- 15 g basilicum
- 50 g olijven zonder pit
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- Verwarm de oven voor tot 200 °C.
- Was de courgettes, snijd ze in plakken en halveer ze. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in dunne repen. Pel en snijd de ui in dunne partjes.
- Schep er de Solo door en verdeel de groenten over een met bakpapier bekleed bakblik. Rooster de groenten in 25 minuten gaar. Schep ze tussentijds eenmaal om.
- Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar, giet hem af en laat hem afkoelen.
- Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en halveer de olijven.
- Schep de geroosterde groenten met de olijven, de basilicum en de balsamicoazijn door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
