use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pasta pesto met zuiderse gehaktballetjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pasta pesto met zuiderse gehaktballetjes

Pasta pesto met zuiderse gehaktballetjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 ui
  • 500 g gehakt naar keuze
  • 150 g feta (in blokjes)
  • 150 g zongedroogde tomaten
  • 20 g paneermeel
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 250 g pasta naar keuze
  • 200 g groene pesto
  • enkele takjes oregano

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui fijn. Doe de fijngehakte ui in een kom en voeg er het gehakt en de fetablokjes, zongedroogde tomaten en het paneermeel bij. Meng alles goed door elkaar en rol er balletjes van. Bak de gehaktballetjes mooi bruin in Solo Vloeibaar.
  2. Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Meng meteen de pesto onder de afgekoelde pasta. Voeg ook de balletjes toe.
  3. Werk af met een takje oregano.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.