use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta met andijvie en salie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Pasta met andijvie en salie
  • 500 g pasta (orechiette / pipe rigate / pantacce)
  • 3 ansjovisfilets
  • 1 rode ui
  • 1 chilipeper
  • 1 teentje knoflook
  • 8 blaadjes salie
  • 1 el Solo
  • 1 citroen
  • 1 el kappertjes
  • 1 krop andijvie
  • 50 g pecorino / oude geitenkaas
  • versgemalen peper
  1. Pel de ui en snipper hem fijn. Snijd de chilipeper overlangs door, verwijder de zaadlijsten en snipper hem fijn. Pel het teentje knoflook en snipper het fijn. Snipper de salieblaadjes fijn (houd er enkele over voor de afwerking). Was de andijvie zorgvuldig, laat uitlekken en snijd in reepjes.
  2. Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken. Bewaar wat kookvocht. Verhit een klontje Solo in een pot en stoof de ui, chili, knoflook en salie. Doe er de kappertjes en andijvie bij en stoof alles kort beetgaar. Meng er wat kookvocht van de pasta door en werk af met zeste van citroen. Schep de pasta door de groenten en werk af met schaafsel van pecorino en versgemalen peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.