use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Parmezaanse kaas in balsamicoazijn met een peertje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Parmezaanse kaas in balsamicoazijn met een peertje
  • 4 grote, sappige, rijpe peren
  • 0.25 l rode porto
  • 3 eetlepels honing
  • 150 g verse Parmezaanse kaas in één stuk
  • 6 eetlepels balsamicoazijn
  • 1 handje pijnboompitjes
  1. Schil de peren maar laat ze heel en laat het steeltje eraan zitten.
  2. Leg ze in een kleine pan en doe de porto erbij.
  3. Vul aan met water tot ze onder staan.
  4. Doe de honing erbij en breng aan de kook.
  5. Roer af en toe om.
  6. Laat ze een half uur sudderen, tot ze zacht maar nog heel zijn.
  7. Laat afkoelen .
  8. Schaaf van de Parmezaanse kaas krullen af of snij in hele dunne plakjes.
  9. Leg in een diep bord en besprenkel met de balsamicoazijn.
  10. Rooster ten slotte de pijnboompitjes.
  11. Leg de krullen op een bordje met één of twee peertjes ernaast. Strooi er wat pijnpitjes rond.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.