use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Parfait van kokosmelk met chocolade saus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Parfait van kokosmelk met chocolade saus

Parfait van kokosmelk met chocolade saus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    1 uur 30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 12 cl kokosmelk
  • 50 g suiker
  • 75 g eigeel
  • 13 cl room
  • 7 cl water
  • 90 g kristalsuiker
  • 20 g cacao
  • 1 gelatineblad

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Warm de kokosmelk samen met de suiker en het eigeel op au bain-marie tot 84 °C en koel dan af. Klop de room op en spatel deze voorzichtig onder het mengsel.
  2. Vul er potjes of diepe borden mee op en laat stollen in de diepvriezer.
  3. Chocoladesaus: Kook het water samen met de kristalsuiker en de cacao. Week het gelatineblad in koud water en los dat op in de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.