use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Parfait van aardbeienmoes

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur
  • Porties
     
    4 porties
nagerecht
dessert
recipe image Parfait van aardbeienmoes
  • 4 bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (100 g/200 ml)
  • 450 g aardbeien
  • 4 el basterdsuiker
  • 50 g gehakte pistachenootjes
  1. Kook 400 g aardbeien samen met de suiker gedurende 5 tot 6 minuten - of totdat het fruit zacht is - in een kleine, afgedekte pan. Laat de moes afkoelen.
  2. Snij de overgebleven aardbeien in schijfjes om het gerecht mee te versieren. Zet apart.
  3. Verdeel de aardbeienmoes oven vier glazen kommetjes.
  4. Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het bovenop de aardbeienmoes.
  5. Werk af met de schijfjes aardbei en bestrooi met de pistachenootjes. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.