use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Papillote van kabeljauw met gesmolten Comté
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Papillote van kabeljauw met gesmolten Comté

Papillote van kabeljauw met gesmolten Comté

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 grote gepelde tomaten
  • 0.5 wit van prei
  • 600 g kabeljauwhaasjes
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 4 blaadjes laurier
  • 4 takjes peterselie
  • 4 dl droge witte wijn
  • peper en zout
  • 40 g Solo
  • 4 plakjes Comté

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Ontpit de gepelde tomaten en snij ze in blokjes. Snij de prei in schijfjes.
  2. Neem 4 grote vellen aluminiumfolie.
  3. Leg een kabeljauwhaasje in elk vel en plooi de folie omhoog tot pakjes.
  4. Verdeel de tomaten, de prei en de sjalot over de 4 pakjes.
  5. Voeg per pakje een blaadje laurier en een takje peterselie toe.
  6. Overgiet elk pakje met 1 dl witte wijn en kruid met peper en zout.
  7. Leg in elk pakje een klontje Solo.
  8. Bedek het geheel met een plakje Comté en vouw het pakje toe.
  9. Zet de pakjes 12 minuten in een oven van 190 °C.
  10. Dien de pakjes op verwarmde borden op en laat ieder zijn eigen pakje openen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.