use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pannenkoekentaart met vanillepudding
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pannenkoekentaart met vanillepudding

Pannenkoekentaart met vanillepudding

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 15 grote pannenkoeken
  • 15 kleinere pannenkoeken
  • 1 pot frambozen, abrikozen of aardbeien confituur
  • 1 pak vanillepudding

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak een grote kom pannenkoekenbeslag en neem een kleine en een grote pan. Leg op een grote schaal op de kop een klein schaaltje. Hierop bouw je je taart op.
  2. Bak om en om grote en kleinere pannenkoeken. Bestrijk eerst een kleine pannenkoek met confituur en leg deze op het omgekeerde schaaltje. Besmeer dan een grote pannenkoek en leg deze op de kleinere. Ga zo door met stapelen, tot je aan het einde een mooi gestapelde 'taart' hebt met een ufo-achtige vorm (door het schaaltje).
  3. Schenk vlak voor het serveren de vanille pudding over de pannenkoeken. Snijd de taart in punten en eet tot je niet meer kunt!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.