use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Paashaas Cake

Paashaas Cake

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    50 min
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • bakvorm van 1500 ml inhoud
  • 3 eiwitten
  • 350 g zelfrijzende bloem
  • 6 eetlepels melk
  • zout
  • 8 malse abrikozen
  • 200 g Solo Vloeibaar
  • 200 g griessuiker
  • 3 eierdooiers
  • 10 ml vanille-extract
  • 25 g chocoladedruppels
  • 40 g hazelnootpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°
Bereiding
  1. Snij de abrikozen in stukjes.
  2. Klop de Solo romig met griessuiker.
  3. Klop er één voor één de eierdooiers onder en dan het vanille-extract.
  4. Spatel er de bloem met hazelnootpoeder en de melk onder.
  5. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout, en spatel ze onder het beslag.
  6. Meng er de abrikozenstukjes en de chocolade onder.
  7. Strijk de vorm in met Solo, bestrooi lichtjes met bloem en stort er het beslag in.
  8. Bak 45 tot 50 minuten in een voorverwarmde oven. Controleer met een priem.
  9. Laat even rusten, ontvorm en laat afkoelen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.