Overnight oats met appel, peer en pistachenoten
Deze overnight oats (ook gekend als Birchermuesli, naar de Zwitserse dokter en voedingsdeskundige die het aan zijn patiënten gaf) maak je de avond ervoor. Dit recept is goed voor 6-8 porties, dus je komt er wel een aantal dagen mee toe.
Birchermuesli maken? Deze overnight oats maak je de avond tevoren dus ben je de volgende ochtend snel klaar met je ontbijt!
Geef score
Voorbereiding
Porties

- 200 g havervlokken
- 550 ml Becel Sojadrink
- 40 g geraspte kokos
- 1 tl steranijspoeder
- 2 tl verse gemberwortel, geraspt
- 2 kleine appels, geraspt
- 1 peer voor de afwerking
- pistachenootjes, gehakt
- Doe de havervlokken, kokos, steranijs, geraspte appel en Sojadrink in een grote kom en roer goed door elkaar. Dek af en zet een nachtje in de koelkast.
- Haal voor het opdienen uit de koelkast en laat rustig op kamertemperatuur komen. Verdeel het mengsel over kommetjes - voeg aan ieder kommetje eventueel nog een scheutje Sojadrink toe. Dien op met in stukjes gesneden peer en pistachenootjes.
