Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Ovenschotel met escargots en kruiden

van Gaëtan Colin

Een ovenschotel als voorgerecht? Deze ovenschotel met escargots is het perfecte recept om dat een keertje uit te proberen. Je zal iedereen verrassen!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
Belgisch
vis
recipe image Ovenschotel met escargots en kruiden
  • 1 bokaal escargots (24 stuks)
  • 15 g Solo Vloeibaar
  • 2 dl light room
  • 1 sjalot
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 dl witte wijn
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 50 g ontpitte zwarte olijven
  • peper en zout
  • gehakte peterselie
  1. Hak de sjalot fijn en bak die in de Solo Vloeibaar.
  2. Voeg de tomatenpuree toe, laat even bakken en blus met de witte wijn.
  3. Laat alles inkoken en voeg de light room toe.
  4. Voeg de escargots, de pijnboompitten en de zwarte olijven toe.
  5. Laat enkele minuten sudderen tot de gewenste dikte.
  6. Kruid met peper en zout en versier met peterselie.
Platte peterselie leent zich perfect tot versieren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.