use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ovenschotel met escargots en kruiden
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ovenschotel met escargots en kruiden

Ovenschotel met escargots en kruiden

Een ovenschotel als voorgerecht? Deze ovenschotel met escargots is het perfecte recept om dat een keertje uit te proberen. Je zal iedereen verrassen!

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bokaal escargots (24 stuks)
  • 15 g Solo Vloeibaar
  • 2 dl light room
  • 1 sjalot
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 dl witte wijn
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 50 g ontpitte zwarte olijven
  • peper en zout
  • gehakte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Hak de sjalot fijn en bak die in de Solo Vloeibaar.
  2. Voeg de tomatenpuree toe, laat even bakken en blus met de witte wijn.
  3. Laat alles inkoken en voeg de light room toe.
  4. Voeg de escargots, de pijnboompitten en de zwarte olijven toe.
  5. Laat enkele minuten sudderen tot de gewenste dikte.
  6. Kruid met peper en zout en versier met peterselie.
Platte peterselie leent zich perfect tot versieren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.