voorgerecht
Ovenschotel met escargots en kruiden
van Gaëtan Colin
Een ovenschotel als voorgerecht? Deze ovenschotel met escargots is het perfecte recept om dat een keertje uit te proberen. Je zal iedereen verrassen!
Geef score
Kooktijd10 min
Porties

- 1 bokaal escargots (24 stuks)
- 15 g Solo Vloeibaar
- 2 dl light room
- 1 sjalot
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 dl witte wijn
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 50 g ontpitte zwarte olijven
- peper en zout
- gehakte peterselie
- Hak de sjalot fijn en bak die in de Solo Vloeibaar.
- Voeg de tomatenpuree toe, laat even bakken en blus met de witte wijn.
- Laat alles inkoken en voeg de light room toe.
- Voeg de escargots, de pijnboompitten en de zwarte olijven toe.
- Laat enkele minuten sudderen tot de gewenste dikte.
- Kruid met peper en zout en versier met peterselie.
