Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
goedkoop

Olijventapenade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
Italiaans
Vegetarisch
dressing
recipe image Olijventapenade
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 ansjovisfilets
  • 5 zongedroogde tomaten op olie (pot)
  • 250 g groene olijven
  • 3 takjes basilicum
  • 1 dl extra vergine olijfolie Bertolli
  1. Pel de knoflook. Laat de ansjovis en tomaten uitlekken.
  2. Hak de olijven met de knoflook, basilicumblaadjes, ansjovis en tomaten in de keukenrobot fijn. Voeg langzaam de olijfolie toe, zodat je een smeuïge tapenade krijgt. Breng op smaak met peper.
  3. Serveer de tapenade met brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.