Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Snij de kipfilets in blokjes van ongeveer 2 cm elk, kruid de kip met de vijf-kruidenmengeling en bak ze tot ze gaar zijn.
Snij de steeltjes van de shii-takes en bak deze voorzichtig met een beetje olijfolie in een hete pan.
Bestrijk de wontonvellen met een beetje eigeel en bestrooi met de sesamzaadjes, bak deze in de friteuse tot ze goudgeel zien.
Voeg de wijn en de eierdooiers samen en klop deze zeer goed los, zet dan op een heel laag vuurtje en blijf kloppen totdat de mengeling een binding krijgt. Het geheel mag niet koken anders schift het! Neem van het vuur wanneer de massa wit is en voeg heel rustig de Solo vloeibaar toe.
Voeg nadien de wasabipasta en de opgeklopte room toe. Deze saus kan au bain-marie warm gehouden worden.
Mix de peterselie met olijfolie en een beetje knoflook.
Dresseer de kip en de shii-takes in het midden van het bord, leg hierbovenop een wontonvel en herhaal nogmaals.
Dresseer de saus errond en werk af met een beetje peterselie-olie.