use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Mueslibol met geitenkaas en aardbeien
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Mueslibol met geitenkaas en aardbeien

Mueslibol met geitenkaas en aardbeien

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 2 plakken geitenkaas
  • 7 aardbeien
  • 2 mueslibollen
  • Becel pro-activ

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de korstjes van de kaas. Was de aardbeien en snijd ze in plakjes. Snijd de mueslibollen open en bestrijk ze met Becel pro-activ. Beleg de onderzijde van de bollen met de kaas en de aardbeien en sluit de broodjes. Serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.