Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Mousse van kastanjes op een “vinho verde” Sabayon

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding25 min
  • Porties6 porties
gemiddeld
nagerecht
Italiaans
dessert
recipe image Mousse van kastanjes op een “vinho verde” Sabayon
  • 2 dl Vinho verde
  • 150 g suiker
  • 6 eierdooiers
  • citroentijm
  • 1 ctroen
  • 4 dl verse room
  • 300 g kastanjes (gekookt en gepeld
  • kaneelpoeder
  1. Klop de room goed op. Mix de kastanjes met de roomglad en voeg er 50 g suiker bij. Breng op smaak met kaneelpoeder.
  2. Laat in de koelkast opstijven.
  3. Klop de eierendooiers met de rest van de suiker tot een lichtgele massa op en zet in een warm waterbad. Klop verder met de “vinho verde” op en breng op smaak met de tijm.
  4. Verdeel de sabayon over de glazen en schik in ieder 2 bolletjes mousse.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.