Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een mengkom en klop tot je een glad deeg krijgt.
Giet het deeg in een bakvorm van 30 x 22 cm, die je vooraf invet en bekleedt met bakpapier.
Bak gedurende 30-35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C (160 °C voor heteluchtovens en stand 4 voor gasovens). Haal het gebak uit de oven en laat het afkoelen op een taartrooster.
Om het chocoladeglazuur te maken, doe je alle ingrediënten in een kom au bain-marie. Roer tot je een glad, glanzend mengsel krijgt. Haal de kom uit het waterbad en laat het mengsel afkoelen. Klop tot het mengsel dik genoeg is en smeer het dan op het gebak.
Snijd het gebak in 21-24 repen. Doe de resterende 50 g poedersuiker in een kom en voeg enkele druppels water toe om een dik suikerglazuur te maken. Gebruik dit om de Oreo’s en andere versiering vast te zetten. Doe het resterende suikerglazuur in een spuitzak met een rond spuitmondje en teken daarmee de mondjes van je monsters.
Je kunt een deel van het suikerglazuur rood kleuren als je de Oreo-koekjes als ogen wil gebruiken. Leg een M&M op het midden van het oog en gebruik het rode glazuur om griezelige adertjes te tekenen.