Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Minipeertjes in rode wijn met amandelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
bijgerecht
nagerecht
ijs
recipe image Minipeertjes in rode wijn met amandelen
  • 4 kleine peertjes
  • 0.5 fles rode wijn
  • 150 g suiker
  • 1 mespuntje kaneel
  • 1 dl light room
  • 50 g amandelpoeder
  • 25 g suiker
  • 1 eierdooier
  1. Schil de peertjes en haal de klokhuisjes eruit met behulp van een appelboortje.
  2. Kook ze in de rode wijn met de suiker en het mespuntje kaneel tot ze goed gaar zijn.
  3. Kook de light room samen met het frangipanepoeder en de suiker.
  4. Bind de saus met de eierdooier.
  5. Verdeel de saus over de bordjes en plaats de peertjes in het midden.
Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.