use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Met vanille-ijs en gember gevulde meloen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Met vanille-ijs en gember gevulde meloen

Met vanille-ijs en gember gevulde meloen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g vanille-ijs
  • 3 dl rosé wijn
  • 2 meloenen
  • 1 citroen
  • 1 sinaasappel
  • 1 eetlepel honing
  • 4 takjes munt
  • 30 g versgepelde gember

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pers het sap van de sinaasappel en de citroen.
  2. Meng met de honing en de rosé wijn en laat er de in stukjes gesneden gember in koken gedurende 10 minuten.
  3. Laat tot op kamertemperatuur afkoelen.
  4. Snij de meloen door en ontpit. Verdeel het vruchtvlees in bolletjes.
  5. Voeg ze bij de siroop en meng voorzichtig.
  6. Schik het vruchtvlees terug in de meloenen en schik er het ijs op.
  7. Versier met de munt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.